Over Ons

Ons verhaal

Het idee van online ondernemingsplan software kwam, doordat er allerlei vragen uit de markt kwamen hierover. In Nederland was er geen enkele partij die zich hier aan durfde te branden. Dit omdat het erg ingewikkeld is en complex om een ondernemingsplan in een eenvoudig begrijpbare vorm te gieten. Waarbij iedereen een ondernemingsplan kan maken, zonder enige kennis. Daarnaast zijn er ontzettend veel bureau's die graag voor je een ondernemingsplan schrijven. Echter hier worden torenhoge bedragen voor gevraagd, soms wel tot 3000 euro. Dat kan simpeler en goedkoper, hier kun je voor €14,95 hetzelfde resultaat krijgen.

Onze Missie

De missie van Ondernemingsplanopstellen.nl is om startende ondernemers een plan te geven, waarmee ze en hoe ze succesvol kunnen worden met hun eigen bedrijf.

Pic
Patrick van den Berg
Directeur & Financieel expert

Met jaren ervaring in het bankwezen en vertrouwd in de wereld van de verstrekking van financiering, is dhr. Van den Berg de aangeweze persoon om het bedrijf te leiden. Hij is mede verantwoordelijk voor het opstellen van het gehele financiele plan.

Pic
Tim Smit
Programmeur

5 jaar lang heeft Smit gewerkt als programmeur bij verschillende start-ups en middelgrote techbedrijven. Voor een dergelijke zware taak als het ontwikkelen van online ondernemingsplan software is hij de juiste persoon op de juiste plaats.

Pic
Eshter de Groot
Marketeer

Esther onze marketing guru op het gebied van marketing, zij heeft 3 jaar bij Google gewerkt en 4 jaar ervaring bij andere online bedrijven. Ze weet hoe de hazen lopen en heeft daardoor niet alleen onze marketing in handen, maar heeft er ook voor gezorgd dat het marketingplan perfect is uitgewerkt.

Ons ondernemingsplan is geschikt voor:

Ook succesvol ondernemer worden?!

Online Ondernemingsplan maken, met behulp van handige tools.

Ondernemingsplan maken >